Romsilva - Regia Nationala a Padurilor
Cauta: 
 
 
Acces eMail
 



 


 


 


 


 

Platforme social media pe care suntem prezenti:

 


 


 

Procedura privind rezolvarea reclamatiilor referitoare la

Managementul Forestier FSC® (Forest Stewardship Council®)

 

 

 

Reclamatiile de orice natura privind standardul de management forestier FSC (inclusiv logo) se fac in atentia Biroului Certificare Forestiera, sef birou ing. Laurentiu Mihaila.

 

Modalitatile de anaintare a reclamatiilor sunt:

Prin fax la numarul: 021 316 84 28 .

Prin telefon la numarul: 021 317 10 05

Prin e-mail la adresa: office@rnp.rosilva.ro

Prin depunerea reclamatiei scrise direct la sediul Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva, din Str. Petricani, nr. 9A, sector 2, Bucuresti.

 

Este obligatoriu ca reclamatia sa cuprinda datele de identificare ale reclamantului, precum numele, detaliile de contact (telefon, e-mail si eventual adresa) la care doreste sa primeasca raspunsul.

 

O reclamatie poate fi depusa in maxim 30 de zile calendaristice de la identificarea nonconformitatilor fata de procesul de certificare a managemntului forestier FSC. La primirea reclamatiei responsabilul cu managementul forestier FSC, dl. ing. Laurentiu Mihaila confirma catre reclamant primirea acesteia, inregistrand fiecare reclamatie cu numere de ordine. Toate reclamatiile se tin in forma printata la dosarul cu proceduri, inregistrari si evidente FSC pentru cel putin 5 ani de zile.

 

Termenul maxim de rezolvare a reclamatiilor este 30 de zile. Pentru cazuri exceptionale, termenul de solutionare este de 60 de zile, insa cu obligatia motivarii deciziei si anuntarii in prealabil a reclamantului.

 

Raspunsul cu modul de solutionare a reclamatiei se va face prin aceeasi modalitate in care a fost inregistrat (telefonic, e-mail, fax, adresa scrisa).

 

Orice reclamatie privind implementarea standardului FSC pentru management forestier va fi rezolvata amiabil. Daca o astfel de solutionare nu este posibila sau reclamantul nu este multumit, acesta se poate adresa in continuare organismului de certificare care a emis certificatul, prin intermediul reprezentantului acestuia. Datele de contact ale organismului de certificare (Soil Association Certification) pot fi gasite la adresa www.soilassociation.org .

 

Daca nici in acest caz raspunsul primit de reclamant nu este considerat satisfacator, acesta se poate adresa direct catre Persoana de Contact FSC Romania (www.certificareforestiera.ro) sau conducerii FSC International aflata in Bonn, Germania  (detalii de contact se regasesc la adresa www.fsc.org).

 

 

Biroul Certificare Forestiera,

Sef birou :

Ing.  Laurentiu Mihaila